TULE MUKAAN!

Hirvaan kyläyhdistys ry edistää ja kehittää hankkeillaan ja hankinnoillaan kylän hyvinvointia, yhteisöllisyyttä, vetovoimaisuutta ja viihtyvyyttä.

Olemme mm. saaneet uusia rakennuspaikkoja, kunnostaneet Tuomiojan uimarantaa, uudistaneet koulun pihaa, tehneet satupolkua, hiihtolatuja, aloitteita valtatie 4:n turvallisuudesta, auttaneet valokuitukartoituksessa, olleet mukana aluelautakuntatyössä ja hoitaneet Petteri Porosta sekä järjestäneet juhlia ja tapahtumia yhdessä koulun ja muiden yhdistysten kanssa. Salibandy –joukkue SB Hirvas on alajaostomme. Meidät on hyväksytty valtakunnalliseen SUOMI 100 –ohjelmaan.
Mitä enemmän meitä on ja mitä aktiivisemmin osallistumme toimintaan, sitä vaikuttavamman äänen saamme kuuluville!

Jäsenenä voit tehdä aloitteita esim. jäseneduista ja päättää toiminnasta. Voit esittää asiasi vuosikokouksessa tai suoraan hallituksen jäsenille. Jäsenistön yksi tärkeimpiä tehtäviä on mm. valita yhdistyksen hallitus.
Voit anoa yhdistyksen jäsenksi ilmoittamalla sähköpostiin Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. nimesi, osoitteesi ja sähköpostisi.

Jäsenmaksu vuonna 2018 on 7,50 euroa. Vuonna 2019 ja 2020 jäsenmaksu on 10 euroa.

 

Ystävällisin terveisin
Hirvaan kyläyhdistys ry

 

Koko kylän yhteinen Hirvaan kyläyhdistys ry on Lappilaiset Kylät ry:n jäsen.